Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У «Паланку» відзначили Міжнародний день музеїв (ФОТО)

20 травня 2017 р., 19:32

Було свято.

З нагоди відзначення Міжнародного дня музеїв у замку «Паланок» на відвідувачів чекала яскрава культурно-мистецька програма: у ремісничому містечку цілий день тривали майстер-класи з гончарства від Олександра Дворака - кожен мав можливість долучитися до ткання покрівців на старовинному ткацькому верстаті, побачити, як вміло майстри своєї справи виготовляють дитячі іграшки, а також спробувати навчитися мистецтву різьби по дереву. 

{g}

Від «Дегустаційного залу «Медовий дім» буде представлена медова продукція де кожен мав нагоду продегустувати мед та медові напої.
Опівдні екскурсоводи замку проводили для гостей замку відкриті екскурсії, а вже пообіді святковий концерт усім подарували кращі творчі колективи та індивідуальні виконавці мистецьких закладів міста, кожен виступ яких супроводжувався щирими оплесками.
Урочистості концертній програмі додало нагородження кращих працівників Мукачівського історичного музею Почесними грамотами виконавчого комітету Мукачівської міської ради та Грамотами відділу культури виконавчого комітету Мукачівської міської ради, які, зі словами подяки вручала начальник відділу культури Ірина Калій.

Екскурс в історію древнього Мукачева можна було здійснити у картинній галереї замку під час відкриття виставки з фондів Мукачівського історичного музею. На старовинних фото будівлі, вулиці, містяни – у них дух міста, якому більше тисячі років і які варто переглянути (виставка діятиме ще два тижні).






Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp