Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Москаль: «Рахівщину й Тячівщину в районі курорту «Свидовець» з’єднає лісова дорога»

22 травня 2017 р., 13:41

Геннадій Москаль ініціює будівництво на Закарпатті нової лісової дороги між Рахівським і Тячівським районами, яка суттєво покращить логістику до майбутнього курорту «Свидовець».

– Із Рахівського району дорога почнеться від витоків річки Чорна Тиса біля с.Чорна Тиса (саме тут інтенсивно будуватиметься курорт) і дійде до с.Лопухово в Тячівському районі (цю високогірну частину також охоплює «Свидовець»), – зазначає Г.Москаль. – У цих місцях колись була дорога лісокористувачів, частину її ми задіємо й тепер. Загальна протяжність майбутньої дороги – 25 кілометрів, із яких необхідно прокласти по-новому 11,2 кілометри. Зараз іде процес трасування, тобто розмітка на місцевості.
Дорога буде вкрита гравієм, із боків зроблять водовідведення, нею зможуть проїхати звичайні легкові автомобілі, так само, як зараз їдуть лісовою дорогою, прокладеною минулого року між Колочавою й Німецькою Мокрою. Роботи виконають лісівники, деталі ми вже обговорили з начальником обласного Управління лісового та мисливського господарства Валерієм Мургою. Попередня дата закінчення будівництва – вересень цього року. Нова дорога згодиться не тільки для розвитку «Свидовця», а й для мешканців Усть-Чорнянського та Ясінянського кущів. Котрим, щоб потрапити один до одного в гості, зараз доводиться робити величезний гак завдовжки 150 кілометрів.

Схожі новини

Москаль пропонує активісту Данацку особисто долучитися до розбудови дорожньої інфраструктури з лопатою і катком
Москаль - про перекриту дорогу на Тячівщині
Москаль перевірив будівництво дороги на Закарпатті (ФОТО)
Москаль проінспектував ремонт на дорозі «Вилок – Дяково» (ФОТО)
Москаль просить документацію для ремонту дороги з Дубового до Німецької Мокрої
Москаль проінспектував збудовану минулого року лісову дорогу
На Тячівщині Москаль перевірив масштабний ремонт доріг (Фото)
Москаль: «Заплановане перекриття дороги «Іршава – Довге» – дешева провокація Балог»
Москаль відкрив відремонтовану дорогу до унікальних лікувальних вод на Тячівщині (Фото)
Москаль: «Сільський голова Сасова, котрий підбурював людей перекривати дорогу, має сам домовитися з переможцем тендеру про терміни виконання робіт»

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp