Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Україна почне експорт яловичини в Китай

22 травня 2017 р., 17:52

Товарообіг між Україною і КНР в аграрній сфері за 2016 рік склав понад мільярд доларів.

Від сьогодні Україна може офіційно експортувати заморожену яловичину в Китай. Відповідний протокол підписаний між Державною службою України з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів та Генеральною адміністрацією нагляду за якістю, інспекцією і карантином Китайської народної республіки (AQSIQ).

"Китай для нас є одним із найбільших торгових партнерів, і Україна надзвичайно зацікавлена ​​в цьому ринку. Ми маємо великий потенціал щодо забезпечення Китаю якісною, безпечною і натуральною продукцією", - цитує першого заступника міністра аграрної політики Максима Мартинюка прес-центр Держслужби з питань безпеки продуктів харчування і захисту споживачів.За словами заступника міністра аграрної політики Ольги Трофимцевої, в минулому році товарообіг між Україною та КНР тільки в аграрній сфері склав понад мільярд доларів."Розширення номенклатури українського аграрного експорту для китайського ринку залишається пріоритетом для нас. Тому відкриття цього ринку для нашої яловичини дає нові можливості для українських експортерів," - наголосила вона.Нагадаємо, у грудні Китай відновив ввезення в країну американської яловичини, скасувавши 13-річну заборону на поставки між двома країнами.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp