Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівцю не вдалося приховати наркотики від поліцейських (Фото)

23 травня 2017 р., 17:14

На "чорному" ринку їх вартість становить близько 100 тисяч гривень

У мукачівських правоохоронців була оперативна інформація про те, що 25-річний місцевий мешканець займається на території міста та району збутом наркотиків та зберігає їх за місцем свого проживання.

Вчора, 22 травня, поліцейські отримавши дозвіл суду, провели санкціонований обшук у будинку мукачівця. Щоправда, молодий чоловік, побачивши правоохоронців, почав метушитися і збирати по кімнатах шприци та викидати їх через вікна.

Загалом, в ході обшуку було вилучено 14 запаяних шприців з кристалічною речовиною, світло-коричневого кольору, разом з тим було вилучено електронні ваги, фольгу та розфасувальні пакетики.



Окрім цього, у правоохоронців була інформація про те, що того ж дня від мукачівця, у будинку якого проводився обшук, невідомий придбав в останнього наркотики. Поліцією було розшукано 29-річного чоловіка у якого було вилучено згорток фольги зі вмістом речовини, ззовні схожої на метамфетамін, вагою 1 грам.

Вилучене направлено на експертизу. За цими фактами відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальні провадження за ч. 1 статті 309 КК України.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp