Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як школярі побували у кінологічному центрі (Фото)

23 травня 2017 р., 19:33

Сьогодні у Мукачеві

У відділенні Кінологічного центру закарпатської поліції, що знаходиться у Мукачеві, учні 2-го класу загальноосвітньої школи номер 11 ознайомилися з роботою поліцейських-кінологів та патрульних.

На початку екскурсії школярі побачили умови, в яких проживають та тренуються службові собаки, також школярі дізнались у спеціалістів і про методи дресирування чотирилапих.

Далі, діти із захопленням та радістю в очах спостерігали за майстерністю собак у подоланні ними смуги перешкод, пошуку людини по сліду, захоплення умовного злочинця та виявленні вибухових пристроїв та наркотичних речовин.

{g}

Після хлопчики та дівчата мали змогу познайомитися з патрульними поліцейськими. Дітям показали озброєння патрульних, наручники, бронежилети. Також поліцейські продемонстрували можливості службової машини, вмикали сирени та проблискові маячки, дали можливість посидіти за кермом та бути пасажирами поліцейського авто.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp