Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Виноградівщині пильнують неслухів

27 червня 2014 р., 14:22

Порушників у районі контролює міліція.

На Виноградівщині проводиться операція «Нагляд». Метою даної операції є недопущення випадків вчинення раніше судимими особами злочинів та їх адаптація у суспільстві.

Так, в ході проведення операції виявлено та було складено три адміністративні протоколи за статтею 187 (Порушення правил адміністративного нагляду) Кодексу України про адміністративні правопорушення та направлено два матеріали до суду для встановленняадміннагляду за раніше судимими.

Також правоохоронці перевіряють спосіб життя осіб, які формально підпадають під адміністративний нагляд і систематично порушують громадський порядок.

Суспільні відносини в сфері адміністративного нагляду регулюються Законом України «Про адміністративний нагляд за особами звільненими з місць позбавлення волі», в якому зазначається, що особи, щодо яких встановлено адміністративний нагляд, зобов’язані вести законослухняний спосіб життя, не порушувати громадського порядку та дотримуватись таких правил:

а) прибути у визначений установою виконання покарань термін в обране ними місце проживання і зареєструватися в органі внутрішніх справ;

б)з’являтися за викликом до міліції у зазначений термін і давати усні та письмові пояснення пов’язані з виконаннями виконання адміністративного нагляду;

в) повідомляти працівників міліції, які здійснюють адміністративний нагляд, про зміну місця роботи чи проживання, а також про виїзд за межі району (міста) у службових справах;

г) в разі від’їзду в особистих справах з дозволу міліції в інший населений пункт та перебування там більше доби зареєструватися в місцевому органі внутрішніх справ.

Слід зазначити, що метою адміннагляду не є продовження покарання та встановлення тотального контролю за особистим життям піднаглядного, чи його конституційних прав, а недопущення скоєння нових злочинів та правопорушень, повернути їх суспільству.


Оксана Кобзаренко, Виноградівський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp