Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві затримали молодого крадія-рецидивіста

10 березня 2014 р., 08:52

Із заявою про крадіжку в Мукачівський міськвідділ міліції звернулася жителька міста, яка повідомила про зникнення з її дворогосподарства 17-ти металевих плит.

У ході оперативно-розшукових заходів було встановлено особу правопорушника. Ним виявився 22-річний мукачівець, який вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності та відбував покарання у місцях позбавлення волі. Він зізнався у скоєному та сказав, що дані плити він продав за двісті гривень, які витратив на власні потреби. 

Як повідомив начальник сектору карного розшуку Мукачівського міського відділу міліції Ярослав Товкан, за останні півтора місяці цей молодик скоїв більше п’яти протиправних діянь. 

Відомості про дану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена повторно). Даний злочин карається арештом на строк до шести місяців, обмеженням волі на строк до п’яти років, або позбавленням волі на той самий строк.

Мукачівський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp