Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті відбувся загальнообласний флешмоб

25 травня 2017 р., 12:52

Під гаслом «Не марнуй свій час в чергах!»

Флешмоб під такою назвою покликаний популяризувати сучасні електронні послуги Мін’юсту відбувся 24 травня в Ужгороді та у всіх районних центрах області.

Працівники головного територіального управління юстиції у Закарпатській області, районних та міських відділів ДРАЦС, бюро правової допомоги та студенти юрфаку УжНУ розповсюдили серед перехожих інформаційні буклети з переліком сервісів, що надаються «Он-лайн будинком юстиції» та інформували краян про можливість отримання багатьох послуг без контакту з посадовцями.

Серед таких сервісів, зокрема, sms-маяк, за допомогою якого власники можуть контролювати реєстраційні дії щодо своєї нерухомості та дізнатися про всі зміни в реєстрі через електронні або телефонні повідомлення, соціальний ліфт – де кожен юрист може залишити свою анкету і вона буде автоматично вноситися в пропозиції щодо заповнення вільних вакансій в системі юстиції. Також серед послуг – повторна видача документів, інформація з реєстрів, отримання електронного цифрового підпису, реєстрація бізнесу, громадської організації та засобів масової інформації онлайн.



Проект «Он-лайн будинок юстиції» увібрав у себе всі сервіси, які Міністерство юстиції надає в електронному вигляді, для того аби спрощувати життя кожного українця. На порталі сервісу можна знайти інструкцію з отримання кожної запропонованої послуги, а також залишити відгук, - інформують у головному територіальному управлінні юстиції у Закарпатській області.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp