Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті затримали чотирьох п’яних водіїв

25 травня 2017 р., 17:22

Минулої доби

У селі Оноківці Ужгородського району працівники поліції зупинили «ВАЗ-2102» за порушення Правил дорожнього руху. Водій мав ознаки алкогольного сп’яніння, зізнався, що вживав алкогольні напої, але від медосвідчення відмовився. У присутності двох свідків на правопорушника склали відповідний адмінпротокол.

В смт.Вилок Виноградівського району поліцейські зупинили вантажний автомобіль марки «МАN», який перевозив сміття. Водій мав ознаки алкогольного сп’яніння, але від медосвідчення відмовився. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол.

У селі Ужок Великоберезнянського району вночі сталася ДТП: автомобіль «Сіtrоеn» злетів у кювет. Внаслідок аварії ніхто не постраждав. Наряд ГШР виявив, що водій перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Драгер показав 1,96 проміле алкоголю.

У с.Калини Тячівського району наряд ГШР зупинив автомобіль «Маzdа». Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, в нього виявили 0,58 проміле алкоголю. Водійське посвідчення вилучили.

На всіх правопорушників було складено адмінпротоколи за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Керування транспортним засобом особою, яка перебуває в стані алкогольного сп’яніння).

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp