Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Нардеп "спалився" на пересиланні порно-картинок під час засідання ВР

25 травня 2017 р., 20:00

Журналісти сфотографували компрометуюче листування чиновника з невідомою жінкою

Народний депутат, член партії "Наш край" Сергій Шахов під час засідання Верховної Ради пересилав картинки і відео порнографічного характеру невідомій жінці.

Про це повідомляється на сайті журналіста Олександра Дубинського.

"Коли вчора спецназ відловлювали і катав на вертольотах колишніх податківців - нібито, агентуру Клименко і Курченко, народний депутат і член клону БПП – партії "Наш край" Сергій Шахов в залі парламенту листувався з дамою, судячи з усього, не зовсім важкої поведінки", – пише журналіст.

У листуванні якась Діана задала питання народному депутату: "Вчора впало лаві. Це ти?", Проте Шахов не відповів на питання. А ось далі депутат відправив співрозмовниці кілька порно-картинок і відео.

У тексті Дубинський також роз'яснює ким же є Сергій Шахов. Раніше майбутній нардеп був пов'язаний з сином екс-генпрокурора Віктора Пшонки Артемом, і саме він врятував банк Пшонки "Перший" банк (він же "БГ-банк"), через який були відмиті сотні мільйонів доларів, плюс вже при новій владі виведені десятки мільйонів рефінансу.

Так само Шахов дуже близький з представником президента в Раді, скандальним Артуром Герасимовим. Так як створював команду, від якої постпред президента прийшов в Раду.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp