Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачевом курсуватимуть нові автобуси (ФОТО)

26 травня 2017 р., 09:01

Вже з цього літа

На маршрути виїдуть з серпня.

{g}

Про це повідомив міський голова Андрій Балога, який оглянув нові автобуси марки «ISUZU», що вчора були доставлені в Мукачево.
«Це перші автобуси громадського транспорту Мукачева, і вони вже доставлені у наше місто. Сьогодні разом з колегами оглянули їх, оцінили на власні очі всі переваги, а це не тільки новизна, а комфортабельність, просторість, пандуси для людей з особливими потребами, зручна система для спілкування водія з пасажирами та сповіщення інформації, цифровий екран та камери відео-нагляду, система електронного квитка, кондиціонер та інше, -зазначає міський голова на своїй сторінці в мережі фейсбук»

«Якщо усе піде за планом, то вже з серпня мукачівці та гості міста зможуть відчути усі ці переваги громадського транспорту.

До того часу ми маємо ще оформити відповідні сертифікати,ліцензії ітд., на перевезення та налагодити і повноцінно запустити роботу нового КП "Громадський Транспорт Мукачева", - констатує Андрій Балога.
Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp