Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Юних лісівників Ужгородщини нагородили

27 травня 2017 р., 09:30

Почесними грамотами

Останній дзвінок пролунав для випускників Кам'яницької ЗОШ І-ІІІ ст. Урочиста лінійка, присвячена закінченню навчального року, відбулася сьогодні, 26 травня. Хлопці та дівчата під музику і оплески парами виходили на подвір'я школи. Кожного випускника прикрашала патріотична синьо-жовта стрічка.

Випускників 2017 року привітав також директор Ужгородського лісгоспу Василь Кий, сказавши учням слова настанови і побажавши їм, щоб професія, яку вони виберуть, стала для них улюбленою. «У вас попереду доросле життя, самостійні рішення і відповідальні вчинки. Будьте амбітні, працелюбні і у вас обов'язково все вийде », - відзначив Василь Васильович.

Варто також відзначити, що під час урочистого міроприємства значна увага була приділена вихованцям шкільного лісництва, якими пишається школа, адже юні лісівники неодноразово представляли Закарпаття на всеукраїнських зльотах шкільних лісництв і є гордістю школи.

Так серед нагороджених учнів директор Ужгородського держлісгоспу Василь Кий особливу увагу звернув на випускника Кам'яницької школи Владислава Іськовича. Від імені державного підприємства він оголосив подяку та нагородив грошовою премією за вагомий особистий внесок в роботу шкільного лісництва та активну участь у відстоюванні інтересів лісгоспу на обласних та всеукраїнських зльотах шкільних лісництв. Останні декілька років команда Владислава Іськовича займала перше місце на обласних зльотах учнівських лісництв та від першого по четверте місця на всеукраїнських. Уже, на жаль, колишній лісничий шкільного лісництва поклав таку високу планку для лісничого, що знайти йому заміну буде дуже важко.

Окрім того, не залишилися без уваги також юні таланти, які перемогли в екологічному конкурсі малюнку та написанні творів. Це - Наталія Герич, учениця, 5-A. та Оленищак Олександра, учениця 8-Б. Вони були нагороджені почесними грамотами та грошовими винагородами

На завершення заходу, за традицією, першокашник, якого уздовж урочистий лінійки на руках ніс випускник, останній раз продзвонив в шкільний дзвоник.
Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp