Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прикордонники Мукачівського загону відзначили своє професійне свято

27 травня 2017 р., 10:20

Напередодні професійного свята - Дня прикордонника

У Мукачівському драмтеатрі відбулись урочисті заходи, участь в яких взяли керівництво та персонал Мукачівського прикордонного загону, представники громадських організацій та духовенства, міської і районної влади, а також родичі загиблих в зоні АТО прикордонників. Заходи розпочались з вшанування хвилиною мовчання світлої пам'яті про воїнів, які віддали своє життя за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

Далі, зі словами привітання до присутніх звернувся заступник начальника Західного регіонального управління Держприкордонслужби полковник Безпалько Костянтин Сергійович. Загалом в цей день на адресу «зелених беретів» прозвучало багато дружніх і щирих побажань, серед яких основним було побажання миру в державі.

{g}

За вагомий внесок в надійну охорону державного кордону чимало прикордонників та працівників Мукачівського загону були заохочені подяками та грамотами.

На завершення урочистостей гості та містяни, мали гарну нагоду відвідати виставку прикордонної техніки та інженерного оснащення представленого прямо у центрі Мукачева.
Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp