Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Суд у резонансній справі про стрілянину в Мукачеві у липні 2015-го відбудеться у понеділок

27 травня 2017 р., 14:08

29-го травня

Відбудеться важливе засідання - судові дебати - останній крок, після котрого суд видаляється в нарадчу для прийняття рішення і складання вироку.Нагадаємо, попри явну участь у конфлікті, щонайменше, трьох сторін, на лаві підсудних опинилися тільки четверо молодих добровольців-фронтовиків із "Правого сектору": Володимир Бурча, Родіон горбенко, Сергій Деяк та Роман Мунчак. 

Вже близько двох років хлопці знаходяться під вартою за звинуваченням спочатку у тероризмі та створенні злочинного угрупування, тепер же - у бандитизмі та ще у злочинах за 6 статтями Кримінального Кодексу.

Володимиру Бурчі 26. Він родом із смт. Королево, що на Виноградівщині. Одружений, має малолітнього сина. Має вищу освіту, займається спортом. З листопада 2013 боровся за Україну на Майдані, а з літа 2014-го - у війні на сході.

Родіону Горбенку 20. Родом зі Слов'янська Донецької області. Про війну та окупацію знає не з книжок. Коли влітку 2014 родина переїхала на Закарпаття, не зміг лишатися осторонь і відразу прийшов на тренування до "Правого сектору", щоб захищати свою країну від ворога. На момент ув'язнення навчався у коледжі.

Сергієві Деяку 35. Родом з міста Хуст. За спеціальністю - зубний технік. Ультрас. Він із людей з загостреним почуттям справедливості, тому і йшов виборювати майбутнє на Майдан, а згодом і на війну на Донбасі.

Романові Мунчаку 30. Родом із Великоберезнянщини. Одружений, має двох дітей. Саме задля їхнього майбутнього і пішов добровольцем на фронт.

Навіть дворічне ув'язнення і недоліковані травми хлопців не зламали. Вони, як справжні Чоловіки, залишаються сильними і мужніми. Використовують час із користю: багато читають, вивчають закони, займаються спортом, ходять до церкви.29 травня 2017 о 10 годині в Мукачівському міськрайонному суді (Мукачево, вул. Льва Толстого, 13) відбудеться засідання по їхній справі. Не пошкодуйте віддати кілька годин свого часу, аби підтримати тих, хто не шкодував ризикувати життям заради вас.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp