Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Від розшуку не сховалися

28 травня 2017 р., 14:23

Закарпатські полісмени спіймали зловмисників

Порушники не сховалися.

Ужгородські та іршавські правоохоронці затримали двох чоловіків, обидва віком 33 роки. Один переховувався від суду, інший – від слідства Працівники кримінальної поліції спільно з працівниками Управління патрульної поліції встановили місце перебування 33-річного ужгородця.

 Цей чоловік кілька років тому скоїв ДТП зі смертельними наслідками і був засуджений, але переховувався від суду. Тепер втікача помістили до ізолятора тимчасового тримання поліції, а подальшу його долю вирішуватиме суд. Іншого втікача розшукали працівники кримінальної поліції Іршави. 33-річний житель с. Заріччя Іршавського району раніше неодноразово притягався до кримінальної відповідальності, а тепер переховувався від слідства, адже проходить фігурантом у справі нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Закарпатця затримали при спробі втекти з України в аеропорту «Бориспіль» в м. Київ. Затримали чоловіка відповідно до ухвали Іршавського районного суду. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp