Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Недовго крадій планшетом побавився

28 травня 2017 р., 14:41

Його спіймали

Річ повернули власниці.

Мешканець Свалявського району викрав на сусідній Перечинщині планшет від дитини. Викрадача затримала поліція, планшет вилучено й буде повернуто власниці. З заявою про крадіжку планшета вартістю 1500 гривень в поліцію звернулася жителька с.Туря Пасіка Перечинського району. Заявниця повідомила, що від її неповнолітньої доньки невідома особа викрала планшет вартістю 1500 гривень, який дитина залишила без нагляду на присадибній ділянці біля хати. У крадіжці жінка запідозрила чоловіка, який працював того дня біля їхньої оселі на електричному стовпі, щось ремонтуючи. Особу крадія техніки встановили працівники кримінальної поліції Перечина. 

Ним виявився 28-річний житель сусіднього Свалявського району, робітник приватного підприємства, яке займається встановленням Інтернету. Встановлюючи кабель, робітнику впав в око планшет, на якому дівчинка з сусідньої хати слухала музику, а далі залишила його без нагляду. Крадій забрав планшет і поїхав геть. За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Речовий доказ – планшет вилучено й після проведення товарознавчої експертизи буде повернуто власниці. За даним фактом триває досудове розслідування.
 Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp