Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді засідала адмінкомісія

28 травня 2017 р., 16:41

Нещодавно

23 протоколи, складені за адміністративні правопорушення, розглянули напередодні під час засідання адмінкомісії в Ужгородській міській раді.

 

Більшість протоколів стосувалися куріння у громадських місцях, несвоєчасної реєстрації народження дитини, за що порушникам доведеться сплатити штраф.

Також розглянули протокол щодо утримання у неналежному стані огорожі на вулиці Корятовича. Члени адмінкомісії вирішили накласти на власника штрафні санкції, оскільки паркан знаходиться у центральній частині міста і, крім того, таке адмінпорушення відбувається вже не вперше. Таке ж рішення прийняли члени комісії і щодо керівника одного з магазинів на площі Петефі за встановлення незаконної реклами - банерів, розтяжок.

Кілька протоколів, які розглянула комісія, стосувалися несвоєчасного скошування трави на прибудинкових територіях. Членам комісії надали фотодокази про те, що порушення одразу ж були усунені, тому цього разу обійшлося попередженнями.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp