Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рятувальники розповідали учням про безпеку (ФОТО)

28 травня 2017 р., 17:20

На важливому занятті

22 травня у Дубрівській ЗОШ І-ІІІ ст. було весело та цікаво. До навчального закладу завітали рятувальники та провели для дітей виховний захід у рамках Тижнів знань з основ безпеки життєдіяльності.

Спочатку учбова евакуація на подвір’я школи, яка проходила під пильним наглядом рятувальників Іршавського районного відділу. Далі фахівці ДСНС розповіли дітям як треба себе поводити під час виникнення тієї, чи іншої надзвичайної ситуації. А щоб діти засвоїли отриману інформацію, із учнями було проведено вікторину, в ході якої вони відповідали на питання з озвученого рятувальниками матеріалу. За підсумком вікторини серед дітей визначили найкращих знавців правил пожежної безпеки та вручили їм грамоти.

Опісля на дітей та викладачів чекав пожежно-рятувальний автомобіль та бійці 5-ї державної пожежно-рятувальної частини. Спочатку вони розповіли дітям про будову транспортного засобу та його начиння. Рятувальники не тільки показали, а й дали спробувати самостійно загасити полум’я: спочатку за допомогою вогнегасника, а потім шляхом подачі води з пожежного рукава. Для дівчат рятувальники та викладачі провели лікнеп щодо надання першої долікарської допомоги з практичним її відпрацюванням.

Окрім вогнеборців у заході також взяли участь рятувальники Іршавського гірського пошуково-рятувального відділення. Останні розповіли як треба себе поводити у гірській місцевості та яке обладнання мати, щоб убезпечити себе від небезпечних пригод. Також школярам продемонстрували обладнання та спорядження гірських рятувальників. Звісно, охочих приміряти та потримати в руках інструмент було багато.

Дорослих та дітей, котрі взяли участь у заході, було понад 100 чоловік.




У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp