Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Генпрокуратура перешкоджає розслідуванню у справі Майдану

29 травня 2017 р., 08:22

Матіос фактично звинуватив генпрокурора у брехні, коли сказав, що справи Майдану не розслідуються

Керівництво Генеральної прокуратури постійно заважає розслідувати справи, пов'язаний зі злочинами на Майдані.

Про це сказав в ефірі українського телеканалу начальник управління спецрозслідування ГПУ Сергій Горбатюк. Він заявив, що неодноразово скаржився на Матіоса, проте ніякої реакції не було.

Наприклад, в протокол про розслідування економічних справ внесли завідомо неправдиві дані та передали Матіосу, розповів Горбатюк.

"Ще один випадок - розслідування вбивств 19 лютого в Хмельницькому. Протягом 2.5 років військова прокуратура це розслідувала, оскільки підозрювалися співробітники СБУ, в кінці кінців прийшли до висновку, що "майданівці" самі себе перестріляли", - сказав прокурор.

За його словами, Матіос фактично звинуватив генпрокурора у брехні, коли сказав, що справи Майдану не розслідуються. Однак Горбатюк, як і Луценко, вважають інакше. "Про підозру по "справам Майдану" повідомлено понад 350 особам, обвинувальні акти по понад 230 направлені до суду, і вже є понад 35 вироків", - сказав прокурор.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в Харкові Київський райсуд засудив лідера руху "Юго-Восток" Юрія Апухтіна до шести років в'язниці.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp