Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як рятувальники пильнували безпеку та навчали правилам

29 травня 2017 р., 11:12

Під час проводів овець на полонину на Міжгірщині

У неділю, 28 травня, у селі Синевир Міжгірського району відбувся традиційний фестиваль «Проводи овець на полоникну» Багаторічний традиційний захід, що відбувається на Синевирському перевалі, дає можливість місцевим вшанувати традиції поколінь, гостям долучитись до цікавих традицій закарпатців, відпочити та подихати свіжим гірським повітрям. Ну, а в рятувальників ДСНС зовсім інша місія під час цього свята – пильнувати пожежну безпеку та доносити до свідомості учасників дійства правила безпеки життєдіяльності.

Тож, під час заходу рятувальники 4-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Міжгір’я провели громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти» у ході якої було навчено близько 300 осіб. Охочі могли власноруч оглянути пожежно-технічне спорядження вогнеборців та посидіти у кабіні новенького МАЗа. Також охочі могли спробувати одягнути костюм пожежного і відчути на собі важкість засобів захисту органів дихання та зору, зокрема балони з киснем вагою близько 11 кг.

Найбільшу цікавість звісно ж пожежники викликали в найменших гостей свята. Діти роздивлялись спецавтівку та цікавились в рятувальників особливостями їх роботи. Кожен, хто підходив до рятувальників, отримав позитивний настрій, знання з пожежної безпеки та фото на згадку із мужніми бійцями ДСНС та їх червоно-білим «залізним конем».

У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp