Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві завершився театральний фестиваль (Фото)

29 травня 2017 р., 11:32

"Етно-Діа-Сфера"

Його було завершено виставою Національного академічного драмтеатру ім. І. Франка «Швейк». У головних ролях – Народні артисти України Анатолій Хостікоєв та Богдан Бенюк. Саме їх багаторічний творчий тандем спровокував ідею створення вистави про істинну чоловічу дружбу, про доброту та людяність, які не підвладні ані часу, ані будь-яким випробуванням. Вистава зібрала глядачів з усього Закарпаття, а квитки були розпродані за два тижні до вистави. 

XVIII Міжнародний фестиваль етнічних театрів національних меншин України “Етно-Діа-Сфера” тривав в Мукачеві протягом тижня. Це один з найстарших театральних фестивалів області. Організаторами фесту цьогоріч стали Мукачівська міська рада та Мукачівський драматичний театр.

{g}

На сцені міського театру було презентовано вистави від шести кращих колективів України та Закарпаття, з яких три - національні провідні колективи України.

Урочисте закриття відбулося на сцені театру за участі міського голови Андрія Балоги, керівника Мукачівського драматичного театру Юрія Глеби, керівника фесту Юрія Шутюка. 


Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp