Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Лісники та рятувальники провели спільні навчання (Фото)

29 травня 2017 р., 17:59

На Воловеччині

29 травня рятувальники Воловецького підрозділу Управління ДСНС України у Закарпатській області спільно з Воловецьким лісовим господарством та іншими службами життєзабезпечення провели тактико-спеціальні навчання з ліквідації лісової пожежі.

Відповідно до сценарію навчань, через неконтрольоване випалювання сухої трави на сільгоспугіддях села Яблуневе виникла пожежа лісової підстилки на території лісового масиву. З посиленням вітру фронт вогню почав швидко пересуватись у бік лісового масиву, створюючи небезпеку знищення дерев та рослинності на значній площі.

З метою забезпечення захисту лісових масивів та ліквідації лісової пожежі керівництвом приймається рішення щодо розгортання сил та засобів ДП Воловецького лісового господарства та 11-ї Державної пожежно-рятувальної частини на околиці села Яблуневе. Бійці ДСНС спільно з пожежними командами Воловецького держлісгоспу здійснюють розвідку та гасіння пожежі.

{g}

У зв’язку із тим, що на Закарпатті продовжують виникати загорання сухої трави, які в подальшому можуть призвести й до пожеж у лісових масивах, подібні заходи є вкрай важливі під час літнього пожежонебезпечного періоду, який триває в природних екосистемах з квітня до кінця жовтня.

У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp