Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мер Чопа "погорів" на хабарі (ФОТО)

30 травня 2017 р., 08:02

Все так просто з рук не зійшло

Доведеться відповідати.

{g}

Працівниками Управління захисту економіки в Закарпатській області Нацполіції спільно з прокуратурою Закарпатської області та обласного Управління СБУ було задокументовано групу чиновників, які вимагали та отримали 4 тисячі доларів США. До групи хабарників входили міський голова одного із міст Закарпаття, депутати та начальники відділів міської ради. Чиновники вимагали від підприємця 4 тисячі доларів США за надання в оренду земельної ділянки та погодження дозвільної документації на розміщення малих архітектурних форм. 

Кримінальне провадження відкрито за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Посадовцям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5-ти до 10-ти років ув’язнення з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю строком до 3-х років, з конфіскацією майна. На даний час проводиться огляд місця події та вирішується питання про затримання фігурантів в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. 
Департамент захисту економіки Національної поліції України тел. довіри(098) 103-96-59 dze@ekon.np.gov.ua

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp