Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Неповнолітні закарпатці пішли з дому і не повернулися

30 травня 2017 р., 19:41

Втрутилася поліція

І знайшла втікачів.

Правоохоронці повернули до рідних домівок двох розшукуваних підлітків: юнака з села Гудя Виноградівського району та дівчину із села Лавки, що на Мукачівщині 29 травня о 23:55 до мукачівських правоохоронців звернувся 40-річний житель села Лавки. Чоловік повідомив, що зникла його прийомна 13-літня донька. 

Дівчина вийшла з дому близько 13:00, відтоді додому не повернулася і на дзвінки не відповідала. Правоохоронці отримали орієнтування та розпочали пошуки дівчини. За кілька годин група реагування патрульної поліції та дільничні офіцери розшукали втікачку. Виявилося, що дівчина перебувала у своєї матері в селі Ключарки Мукачівського району. Того ж дня зниклого неповнолітнього знайшли виноградівські правоохоронці. Слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції повернули до батьків 14-літнього мешканця села Гудя. Хлопець покинув домівку та перебував на місцевому стадіоні. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp