Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Петро Порошенко разом з Японською федерацією бізнесу обговорили перспективи інвестицій

31 травня 2017 р., 11:52

Японська делегація відзначила, що Україна стала багатообіцяючою державою з точки зору інвестицій та бізнесу

Президент України Петро Порошенко і делегація комітету з ділового співробітництва з Україною Японської федерації бізнесу "Кейданрен" на чолі з головою Ради директорів корпорації "Марубені" Теруо Асада на зустрічі в Києві обговорили перспективи розширення двома країнами. Про це повідомила прес-служба глав Української держави.

"Учасники зустрічі обговорили шляхи розширення інвестиційного та торгово-економічного співробітництва між Україною та Японією", – говориться в повідомленні.

Асада зазначив, що завдяки проведеним за останні роки реформам Україна стала багатообіцяючою державою з точки зору інвестицій та бізнесу.

У цьому контексті він позитивно оцінив проведення спільного засідання Координаційної ради з економічного співробітництва з Японією при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України та комітету з ділового співробітництва з Україною Японської федерації бізнесу "Кейданрен".

Крім того, сторони обговорили зміцнення співпраці з урядом Японії і японським бізнесом у реалізації масштабних проектів в Україні в сфері розвитку інфраструктури, енергетики, захисту навколишнього середовища, інформаційних технологій.

Учасники зустрічі також розглянули шляхи встановлення прямого авіаційного сполучення між Україною і Японією.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp