Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як поліцейські Донеччини та Закарпаття грали у футбол (Фото)

31 травня 2017 р., 19:31

Перемогла дружба

Сьогодні, 31 травня, на стадіоні в селі Ялта Маріупольського району футбольні команди Головних управлінь Національної поліції в Донецькій та Закарпатській областях зіграли другий товариський матч з міні-футболу. Перший відбувся на Закарпатті, тоді перемогу вибороли господарі, за результатами двох ігор перемогла дружба.

Під час урочистостей з нагоди відкриття матчу в селі Ялта капітан закарпатської команди спільно з учасницею організації «Ліга майбутніх поліцейських» підняли Прапор України, а духові оркестри поліції двох областей зіграли Державний Гімн України. З вітальним словом до присутніх звернувся заступник начальника Національної поліції України, начальник ГУНП в Донецькій області, генерал В’ячеслав Аброськін. Він нагадав, що сьогоднішня зустріч та візит до Ялти закарпатської поліції відбуваються в рамках проекту «Схід і Захід разом», який є дуже актуальним у нинішній ситуації на Донбасі. Начальник ГУНП в Закарпатській області Роман Стефанишин у своєму виступі наголосив на важливості налагодження дружних стосунків поліції нашої області та Донеччини.

Після офіційної частини виступили марширувальниці оркестру поліції Закарпаття та розпочався матч. Унапруженій грі команди показали високий рівень гри, а навички закарпатського голкіпера особисто відзначив В’ячеслав Аброськін. У підсумку двох матчів перемогла дружба. Командам урочисто вручили кубки, медалі та грамоти керівники закарпатської та донецької поліції, відзначили кращих гравців.

Очільники ГУНП в Закарпатській та Донецькій областях Роман Стефанишин та В’ячеслав Аброськін обмінялися подарунками на пам'ять про сьогоднішній матч, а команди подарували одна одній м’ячі з автографами гравців. Насамкінець для всіх вболівальників та учасників гри з концертом виступив поліцейський оркестр Донеччини.

{g}


Нагадаємо, що проект «Схід і Захід разом» започаткував очільник НПУ, генерал поліції Сергій Князєв, коли перебував на посаді начальника ГУНП в Закарпатській області. Нинішній головний поліцейський Закарпаття Роман Стефанишин підтримав хорошу ініцативу та примножив напрацювання проекту. Сьогодні під час нагородження начальник ГУНП в Закарпатській області наголосив, що «Схід і Захід разом» існуватиме і надалі.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp