Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатці взяли участь у святкуванні річниці роботи поліції у Маріуполі

31 травня 2017 р., 20:31

У рамках проекту "Схід і Захід разом"

30 травня керівництво поліції Закарпаття та делегація в рамках проекту “Схід і Захід разом” взяли участь в урочистостях та святковій програмі з відзначення першої річниці з початку роботи патрульної поліції в Маріуполі. Першим присутніх привітав заступник начальника НПУ, начальник ГУНП в Донецькій області, генерал В’ячеслав Аброськін, він же вручив патрульним відзнаки та цінні подарунки. З вітальним словом виступили начальник патрульної поліції Маріуполя Віталій Горкун та міський голова Вадим Бойченко. До урочистостей долучилися і нардеп, який був причетний до зародження патрульних, Мустафа Наєм та начальник ГУНП в Закарпатській області Роман Стефанишин, який перебуває з візитом в Донецькій області.

Після офіційної частини виступили діти патрульних, які спеціально з нагоди свята вивчили вірші про роботу поліції, закон та порядок. Порадували присутніх і марширувальниці оркестру Донеччини. Танець подарували діти із об’єднання “Ліга майбутніх поліцейських”. Справжній концерт у центрі Маріуполя зіграли духові оркестри Головних управлінь Національної поліції в Закарпатській та Донецькій області. Публіка радо вітала як марші та класичні твори, так і естрадну музику.

Площу, де проходили урочистості, прикрашали стенди з фотографіями поліції Донеччини, окрему увагу було приділено їх перебуванню на Закарпатті та заходам, які відбувалися на території нашої області весною. Нагадаємо, закарпатська поліція відвідує Донеччину в рамках проекту “Схід та Захід разом”, який започаткував нинішній голова Національної поліції України Сергій Князєв. В рамках проекту в квітні цього року на Воловеччину приїхали три десятки дітей з прифронтової території Донеччини та провели в області майже місяць. До Ужгорода також завітала футбольна команда поліції Донецької області, яка зіграла товариський матч зі спортсменами поліції Закарпаття. Оркестри правоохоронців двох областей відіграли три концерти в Ужгороді та Хусті. Тепер в Донецькій області футболісти зіграють другий товариський матч, а грою закарпатського оркестру насолодиться публіка Донеччини.

{g}

Сьогодні також в ГУНП в Донецькій області футбольній команді поліції Закарпаття провели пізнавальну екскурсію. Найбільше правоохоронців зацікавив ситуаційний центр. На Закарпатті схожий центр відкрився нещодавно, і працівникам поліції було цікаво побачити, яких успіхів у роботі можна досягнути, маючи такий досвід впродовж довгого періоду часу.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp