Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Відтепер громадяни України можуть прямувати в Туреччину

1 червня 2017 р., 14:32

Використовуючи паспорти у формі картки

Від сьогодні громадяни України можуть перетинати кордон з Туреччиною на підставі внутрішніх паспортів у вигляді ID-карт. Відповідна Угода між Кабінетом Міністрів України та Урядом Турецької Республіки про внесення змін до Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Турецької Республіки про умови взаємних поїздок громадян набула чинності 1 червня 2017 року.

В перші години набрання чинності цієї Угоди правом перетину державного кордону України поID-карткам скористалися більше 20 громадян України, які прямували в Туреччину.

Всі громадяни по паспортам у формі картки пройшли прикордонний контроль встановленим порядком. Під час оформлення жодних проблемних питань не виникало.

Зазначимо, що 14 березня цього року урядами України і Туреччини було підписано Угоду, що дозволяє українським і турецьким громадянам здійснювати взаємні поїздки за паспортами у вигляді ID-карт, тобто без закордонних паспортів. У зв’язку з цим громадяни України та Туреччини, у яких є ID-паспорт, зможуть в'їжджати, виїжджати, прямувати транзитом та перебувати без віз на території Туреччини і України відповідно терміном до 90 днів протягом 180 днів.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp