Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Для ромських дітей влаштували яскраве свято (Фото)

1 червня 2017 р., 16:41

У парку культури та відпочинку "Під замком"

Близько тисячі людей – батьків із дітьми сьогодні в Ужгороді взяли участь у яскравому святі для ромських діток у парку культури та відпочинку «Під замком».

«Цього року в Ужгороді проводиться ціла низка заходів для ромських дітей. Їх кульмінацією стало свято у парку «Під замком» та на стадіоні «Спартак», – розповіла ромолог Євгенія Навроцька. – Ми всі були дітьми і хочемо, щоб приємні спогади збереглися у свідомості ромських дітей на все життя. Подібні заходи допомагають їх соціальній і культурній адаптації, дарують море радості та позитивних емоцій».

До організації свята, крім Ужгородської міської ради, активно долучилися місцеві ромські організації та меценати. На імпровізованій сцені у парку проходили яскраві виступи дітей, звучали запальні ромські мелодії та проводилися конкурси зі спеціальними призами. 

{g}

А на стадіоні проходить спортивна частина свята – організовано змагання, естафети та ігри для маленьких представників ромської громади.Також для діток підготували багато подарунків та солодкий стіл.
Прес-служба Ужгородської міської ради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp