Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві затвердили правила користування новими автобусами

2 червня 2017 р., 13:33

Які закупили для громадських перевезень

Правила визначають порядок проїзду пасажирів та його оплату, порядок обігу електронного квитка, взаємовідносини перевізника і пасажирів, їх права та обов'язки.

В нових автобусах діятиме автоматизована система обліку оплати проїзду ― програмно-технічний комплекс, призначений для здійснення обліку наданих транспортних послуг за допомогою електронного квитка . Правила передбачають засоби оплати послуг, зокрема це буде безконтактна банківська картка - Visa, MasterCard або інша, яка має можливість безконтактної оплати проїзду або безконтактна картка працівника – смарт-картка, яка знаходиться в працівника перевізника та за допомогою якої, після оплати проїзду пасажиром безпосередньо такому працівнику, ним проводиться реєстрація оплати та видається квиток.

Діятиме і білетний сервер — інтернет-ресурс, за допомогою якого пасажир має можливість віддаленого доступу до даних по електронному квитку та керування ним, поповнення електронного квитка через автомати самообслуговування.

Діятиме при перевезенні електронний квиток ― проїзний документ встановленої форми, який після реєстрації в автоматизованій системі обліку оплати проїзду дає право пасажиру на одержання транспортних послуг.

Посадка та висадка пасажирів здійснюватиметься виключно на зупинках громадського транспорту, що передбачені маршрутом.
Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp