Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Суд скасував генплан та план зонування Ужгорода

3 червня 2017 р., 16:44

Вчора

Учора, 2 червня, постановою Закарпатського окружного адміністративного суду (суддя - Сергій Рейті) задоволено позов заступника прокурора Закарпатської області до Ужгородської міської ради про визнання нечинним і скасування рішення, яким в березні 2016 року Ужгородська міська рада нового, VII скликання, вкотре затвердила коригування генерального плану м. Ужгорода та розроблений ДП «Державний науково-проектний інститут проектування міст «Діпромісто» імені Ю.М. Білоконя» на його основі план зонування території м. Ужгорода."У зв’язку з цим варто згадати Схему перспективного озеленення території міста, розробленої тим же НАУКОВИМ державний підприємством, за яку виконавчий Ужгородської міської ради всупереч запереченням представників громади «відстебнув» 200 тисяч наших спільних коштів.

Згідно з цим документом, в якому невірно вказано русло річки Уж, озелененню багаторічними деревами підлягає не тільки прибережна зона ріки Уж, але й острівці в її руслі! Ну а також варто згадати «зелені зони» - парк «Сади» на землях Оноківської с/р, Гідропарк в мікрорайоні Радванка. Заманливо, правда? Та Лісопарк, в якому запроектовано міське кладовище і два масиви садибної забудови для учасників бойових дій в АТО", - прокоментувала ситуацію правник Наталія Майстренко, котра, власне, найбільшою мірою долучилася до цього переможного для громади обласного центру Закарпаття результату.

Закарпаття онлайн

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp