Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Києві на автостоянці сталася масштабна пожежа

3 червня 2017 р., 19:50

Займання сталося в автомобілі Mercedes ML 350.

У Деснянському районі Києва на автостоянці сталася пожежа, у результаті якої три машини згоріли дотла і ще п'ять серйозно пошкоджені. Про це повідомляє міське управління ДСНС.За даними рятувальників, займання сталося о 3:50 на території приватної автостоянки по вул. Данькевича, 16/1. Першим загорівся автомобіль Mercedes ML 350, однак вогонь поширився на припарковані поруч сім машин. Загоряння ліквідували через годину.

"Внаслідок пожежі автомобілі Mercedes ML 350, Toyota Prado і Nissan Note згоріли повністю", - розповіли в ДСНС, зазначивши, що також пошкоджені ВАЗ-2114, Toyota RAV-4, Honda Civi, Mitsubishi Lancer і Toyota Corollа.Причини пожежі встановлюються. Жертв і постраждалих немає.Як повідомляв Кореспондент.net, у ніч на 24 травня в Москві на складі зберігання згоріли майже 30 автомобілів. Там знаходилися машини, що належать ТОВ "Фольксваген фінанс". Поліція підозрює підпал.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp