Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У справі про теракт у Манчестері з'явився 17-й підозрюваний

3 червня 2017 р., 19:53

Під вартою перебувають 11 осіб, ще шість були відпущені на свободу.

У справі про теракт, скоєний 22 травня під час концерту на стадіоні "Манчестер Арена", з'явився ще один, 17-й за рахунком, підозрюваний.

У районі Рашолм на північному сході Манчестера в ніч на суботу, 3 червня, був затриманий 24-річний чоловік, повідомила британська поліція.У цей час під вартою залишаються 11 чоловік, підозрюваних у причетності до цієї терористичної атаки. Ще шість були відпущені на свободу.Раніше повідомлялося, що 22-річний Салман Абеді готувався до скоєння вибуху близько року і, щоб не викликати підозр, робив закупівлі в різних магазинах. Усі покупки були виконані до середини квітня, коли Абеді ненадовго поїхав до Лівії. Спочатку слідчі виходили з того, що він був частиною терористичної мережі, зараз вони схиляються до версії про те, що він здебільшого діяв самостійно.Нагадаємо, 22 травня в Манчестері стався вибух на стадіоні Манчестер Арена. Жертвами стали 22 людини, ще 119 постраждали. Відповідальність за теракт взяло на себе терористичне угрупування Ісламська держава.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp