Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Бойовики закладають протитанкові міни біля Первомайська - ОБСЕ

4 червня 2017 р., 12:33

Йдеться у їх звіті

Бойовики закладають протитанкові міни на блокпосту неподалік Первомайська (ОРЛО) в порушення Рамкового рішення про розведення сил і засобів, повідомляється у звіті СММ ОБСЄ.

Зазначається, що вранці 1 червня на блокпості, розташованому за 800 м на північ від підконтрольного так званій "ЛНР" м. Первомайськ (58 км на захід від Луганська), спостерігачі бачили три загородження, що частково перекривали дорогу, а також трьох неозброєних членів "ЛНР", які копали окоп обабіч дороги. У другій половині дня вони побачили дві траншеї, що сходилися до середини дороги. Між ними залишився проїзд шириною приблизно 2 м.

Двоє озброєних членів "ЛНР" відсунули дерев’яну дошку з розміщеними на ній 5 протитанковими мінами від кожної траншеї і таким чином дозволили проїхати автомобілям СММ", - йдеться у звіті.

2 червня на цьому ж блокпості члени патруля Місії побачили три загородження, які частково перекривали дорогу. Обабіч двох загороджень біля кожної траншеї була дерев’яна дошка з розміщеними на ній 6 протитанковими мінами (ТМ-62).

Двоє присутніх там російських офіцерів зі Спільного центру з контролю та координації (СЦКК) сфотографували ці огородження, а також нагадали члену "ЛНР" на блокпості про те, що закладення протитанкових мін є порушенням Рамкового рішення про розведення сил і засобів. За словами одного з офіцерів, до ранку 3 червня ці міни будуть вилучені", - сказано у звіті СММ ОБСЄ.

У звіті також повідомляється, що на блокпості за 3 км на північ від Первомайська патрулю Місії не вдалося проїхати, оскільки дорога була частково перекрита трьома новими загородженнями. Озброєні члени "ЛНР" не дозволили спостерігачам сфотографувати ці загородження.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp