Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородці - за медичну реформу (Фото)

6 червня 2017 р., 13:23

Містяни провели сьогодні акцію на її підтримку

Сьогодні, 6-го червня, в Ужгороді на площі Народній відбулася акція на підтримку медичної реформи в Україні. Аналогічні заходи на підтримку реформи відбулися сьогодні у всіх великих українських містах. Мова йде про законопроекти №6327,6328,6329,6347, які мали б запровадити в державі медичне страхування. Ключовим у цьому сенсі є законопроект №6327 «Про додаткові державні фінансові гарантії надання медичних послуг та лікарських засобів яким запроваджуються державні гарантії оплати наданих пацієнтам медичних послуг та лікарських засобів повністю або частково за рахунок бюджетних коштів. У разі прийняття закону, гроші «підуть» за пацієнтом, держава почине прямі виплати лікарням та приватним практикам за конкретні медичні випадки, які стались із конкретними людьми – за рахунок «страхових внесків» громадян тощо.

На площі Народній активісти одягнуті в медичні халати та маски тримали плакати з гаслами на підтримку реформи. Зокрема із закликами до закарпатських нардепів підтримати законопроекти під час голосування у парламенті.

Організатор заходу – «Громадський конвент».


"Про Захід"

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp