Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Донбас" не хоче миру

29 червня 2014 р., 12:08

Бійці не згідні з рішення Порошенка.

Бійці висунули низку вимог до влади, зокрема, аби події на сході України перестали називати АТО і визнали, що там іде війна.

Бійці батальйону "Донбас"протестують проти рішення президента Петра Порошенка про продовження перемир’я на сході України ще на три дні.

На мітингу, який відбувається біля будівлі Спілки письменників (неподалік від Адміністрації президента), бійці озвучили свої вимоги до Петра Порошенка. Вони вимагають припинити перемир’я, запровадити на сході України воєнний стан, озброїти тих українців, які цього хочуть, а також забезпечити соціальний захист усіх бійців, котрі воюють у зоні антитерористичної операції. Мітингувальники жадають, аби ситуацію на сході країни перестали називати АТО і визнали, що там іде війна. Бійці вимагають, аби влада активніше наполягала на запровадженні Заходом чергових санкцій проти Росії.

На акції намагався виступити перший заступник голови АП Геннадій Зубко, але його слова про мирний план мітингувальникам не сподобалися – спікера засвистали.

Після виступів протестувальники рушили в бік майдану Незалежності.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp