Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Полісмени не пустили на Іршавщину сміття (ФОТО)

7 червня 2017 р., 14:20

15 тонн екпотрібу намагалися ввезти у район

 

Співробітники Іршавського відділення поліції зупинили вантажний автомобіль «Renault», який намагався ввезти на територію району 15 тонн сміття. Поліція забезпечила супровід машини у Львівську область, звідки і прибуло авто 6 червня до поліції надійшло повідомлення, що трасою Мукачево-Рогатин рухається автомобіль «Renault» з причепом, який перевозить сміття. Машину правоохоронці зупинили в селі Сільце Іршавського району. За кермом перебував 28-річний житель Радехівського району, який походження свого вантажу пояснити не зміг. «Renault» з 15 тоннами сміття в супроводі поліції повернуто на територію Львівської області, звідки і заїхала машина. 

Оскільки водій намагався надати поліцейським документи, які викликали сумнів у правоохоронців, розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 358 Кримінального кодексу України, тобто підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів. Передбачене за це покарання, згідно із санкцією статті, –штраф до сімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp