Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатця двічі затримали з контрабандою сигарет (Фото)

8 червня 2017 р., 10:07

Протягом року

Напередодні, 7 червня 2017 року, на митному посту «Тиса» викрито спробу незаконного переміщення майже 400 пачок цигарок. Рухаючись легковим автомобілем «OPEL» через «зелений коридор» митного поста до Угорщини, українець усно переконував працівників митниці, що ніяких заборонених товарів не переміщує, в тому числі тих, що підлягають декларуванню.

Відтак, під час митного контролю у працівників митниці виникла підозра щодо переміщення прихованих від митного контролю товарів. Автомобіль скерували у спеціально відведений бокс, де в спеціально обладнаних та пристосованих, з метою незаконного переміщення товарів через митний кордон України, сховищах, виявлено 394 пачок цигарок без мар акцизних марок, з маркуванням на пачці «FOR DUTY FREE ONLY», торговельної марки «Lifa Strawberry», виробник – «Lviv Tobacco Factory».

Цигарки знаходились у спеціально переобладнаному паливному баку.

{g}

Варто зазначити, що вищезгаданий громадянин України повторно протягом року вчинив дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, тобто з використанням засобів або способів, що ускладнюють виявлення таких товарів – спеціальних сховищ.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбачених частиною 2 статті 483 Митного кодексу України. За цим фактом складено протокол, цигарки та авто вилучено.







ДФС у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp