Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Іршавські поліцейські приймали юних гостей (Фото)

8 червня 2017 р., 15:01

Учнів 4-6 класів Іршавської гімназії

Розпочалась екскурсія із подвір’я поліції у супроводі начальника групи швидкого реагування Сергія Волошиновського та слідчого Ярослава Матіко.

Далі з дітьми спілкувалася інспектор Яна Горзов. Дітей цікавило все: куди потрапляє дзвінок, якщо телефонувати на «102», як виїжджають поліцейські на виклик.

Після цього школярі разом із вчителями пройшли до актової зали, де поліцейські проводять наради, навчальні заняття. Тут вони провели цікаву бесіду про роботу поліцейських, а далі школярам нагадали про правила безпеки під час літніх канікул. З цього приводу виникла справжня дискусія. Діти змагались у своїх розповідях, хто краще зможе організувати собі відпочинок.

Найбільше враження на школярів справили спецзасоби, якими користуються поліцейські. Охочі мали можливість одягнути на себе бронежилет, каску та відчути себе у ролі справжнього полісмена.

{g}

Поліцейські сподіваються, що ця зустріч була не тільки пізнавальною, а й корисною для вихованців Іршавської гімназії. Можливо, хтось із них після такої екскурсії захоче стати полісменом.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp