Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Молодик, погрожуючи пістолетом, відбирав у неповнолітніх телефони

8 червня 2017 р., 21:05

Слідство у справі закінчено та передано до суду

Поліція скерувала до суду матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом за підозрою у вчиненні розбоїв стосовно підлітків.

"Отримавши повідомлення про злочини відносно неповнолітніх, мукачівські оперативники розпочали пошуки нападника, особу якого вже було встановлено слідством. Поліцейські відпрацювали всі можливі місця перебування підозрюваного та перевіряли оперативну інформацію, де б він міг переховуватись. 23-річного чоловіка мукачівські оперативники спільно з берегівськими затримали у м. Берегові. Чоловікові було повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1,2 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід тримання під вартою",-коментує слідчий Мукачівського відділу поліції, який розслідував справу.

У ході розслідування справи було встановлено, що підозрюваний, погрожуючи підліткам пневматичним пістолетом, відбирав в останніх мобільні телефони.

"Підозрюваний наказував потерпілим, аби ті вимикали паролі на телефонах та вибрали звідти сім картки. Потерпілими внаслідок злочинних дій молодого чоловіка стали семеро хлопців віком від 14 до 18 років, п'ятеро з них - мешканці Сваляви, інші - мукачівці. Загалом сума завданих збитків становить 21, 5 тисяч гривень," - коментує слідчий.

Поліція завершила досудове розслідування, обвинувальний акт разом з матеріалами кримінального провадження направлено в суд, який і призначить підозрюваному покарання згідно з чинним законодавством.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp