Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Уряд затвердив 5 закарпатських проектів, які фінансуватимуться за кошти Державного фонду регіонального розвитку

9 червня 2017 р., 10:21

Утім, нерозподілений залишок передбаченого регіонам обсягу коштів наразі складає 2 млрд. 734 млн. грн.

7 червня 2017 року під час засідання Кабінету Міністрів України затверджено перелік інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися у 2017 році за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку, а також погашення кредиторської заборгованості, зареєстрованої органами Казначейства станом на 01.01.2017 за бюджетною програмою «Державний фонд регіонального розвитку».

До розпорядження КМУ включені інвестиційні проекти на загальну суму 765 957,9 тис. грн., що були надані на розгляд Комісії, утвореної Мінрегіоном для оцінки та відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку Вінницькою, Волинською, Дніпропетровською, Донецькою, Житомирською, Закарпатською, Запорізькою, Івано-Франківською, Полтавською, Рівненською, Сумською, Тернопільською, Харківською, Херсонською, Хмельницькою, Черкаською, Чернівецькою, Чернігівською обласними та Київською міською держадміністраціями.

Які саме закарпатські проекти підтримав уряд - в ілюстрації.

Загальний обсяг Фонду на 2017 рік встановлено в сумі 3,5 млрд. грн., а отже, нерозподілений залишок передбаченого регіонам обсягу коштів наразі складає 2 млрд. 734 млн. грн.


Час Закарпаття

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp