Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чим завершилася "мукачівська справа"

9 червня 2017 р., 17:00

Стало відомо сьогодні

Як відомо, в Мукачеві влітку 2015-го стався тристоронній конфлікт, а на лаві підсудних внаслідок інциденту опинилися лише четверо добровольців із "Правого Сектору".Сьогодні на засіданні заслухали дебати сторін обвинувачення та захисту, останнє слово чотирьох обвинувачених і призначили дату проголошення вироку: 26 червня 2017р.Прокурор Шененко представив позицію державного обвинувачення і запросив у суду визнати винними всіх чотирьох у всіх інкримінованих їм злочинах і призначити покарання за тим методом, коли важча стаття поглинає легшу. В даному випадку - 15 років позбавлення волі із конфіскацією майна, а також розділити вартість судових витрат (експертизи, більше 200 тис. грн.) між обвинуваченими солідарно.

Адвокати правосекторівців, Роман Бухтояров, Оксана Андрейкович та Олена Сторожук, всі робили акцент на абсурдності обвинувачення, недопустимості доказів, а також на недоведенні вини обвинувачених по жодній статті. Запросили в суду виправдати всіх чотирьох за всіма статтями.Репліка Романа Бухтоярова після дебатів: https://m.youtube.com/watch?v=9Db885FBiQY&feature=shareОбвинувачені Бурча, Горбенко, Мунчак та Деяк в дебати не вступали, а свою думку висловили під час так званого "останнього слова".Володимир Бурча: "Я просто прошу шанс, дати мені довести, що я - гідний син своєї землі, що я потрібний своїй Державі. ...Ми відмиємо весь той бруд, який на нас вилили. Ми зірвемо усі усмішки з тих, хто це робив. Просто дайте нам шанс." Відео: https://m.youtube.com/watch?v=bufvZdI5OnAРодіон Горбенко: "Зараз тут вирішується моя доля, цією колегією, цим судом. Я про себе можу сказати: у мене сталі соціальні зв'язки, я вважаю, що я - нормальний громадянин, злочинцем себе не вважаю. На моїх руках крові нема, я ніякий не бандит. ...Мені нема від чого переховуватись. Якби я був злочинцем, такого, я думаю, не було б." Відео: https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=qEIEEchNj0MВсі слова вже сказані, аргументи подані, суд в нарадчій. Доля чотирьох добровольців відтепер в руках колегії суддів. За тим, чим це закінчиться слідкуватиме вся країна.Отже, 26 червня з 10 години (місто Мукачево, вулиця Льва Толстого, 13) ми почуємо остаточний вирок суду. Не пропустіть!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp