Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді засідатиме виконком

10 червня 2017 р., 18:20

Оголошено перелік питань, які розглядатимуть

Наступного вівторка, 13 червня відбудеться чергове засідання виконкому Ужгородської міської ради.

Порядок денний оприлюднено на офіційному сайті органу самоврядування. Ним запропоновано для розгляду 16 питань.

Порядок денний

Робочі питання:

Про зняття з балансу та обслуговування будинків.Про затвердження переліку актів списання багатоквартирних житлових будинків із комунального балансу міста.Про переоформлення, відмову в переоформленні та надання дозволу на розміщення гаражів.Про переведення житлових приміщень у нежитлові.Про розміщення мотузкових атракціонів.Про зовнішню рекламу.Про зовнішню рекламу.Про заборону розміщення об’єктів зовнішньої реклами.Про підсумки опалювального сезону 2016-2017 та заходи з підготовки до опалювального сезону 2017-2018Про приватизацію державного житлового фонду.Про видачу службового ордера, укладання договорів найму, прийняття на квартирний обліку.Доповідач: Бабидорич Володимир Іванович — директор департаменту міського господарства.

Про надання паспортів відкритих літніх майданчиків.Про поштові адреси.Доповідач: Боршовський Олег Ігорович — начальник управління містобудування та архітектури.

Про надання дозволів на посвідчення правочинів про відчуження та набуття майна, надання статусу, звільнення від повноважень опікуна, надання повної цивільної дієздатності, встановлення опіки та призначення опікуна, припинення опіки, піклування, продовження терміну перебування дитини в закладі, відмову у наданні дозволу на реалізацію майна.Доповідач: Арокгаті Марія Юріївна – начальник служби у справах дітей.

Про зміни у складі комісій та комітету виконкому міської ради.Доповідач: Романюк Сергій Валерійович – заступник начальника відділу документального та організаційного забезпечення.

Про Положення про визначення потреби у земельних ділянках та порядку їх надання учасникам бойових дій в зоні проведення АТО та родинам загиблих воїнів.

Доповідач: Пекар Віталій Іванович –– заступник начальника управління правового забезпечення.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp