Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Рахівщині засяяла "Зірочка" (ФОТО)

29 червня 2014 р., 19:00

Як відкривали дитсадок у Великому Бичкові?

 

27-го червня відбулося урочисте відкриття нового дитячого садочка, який зможе розмістити півсотні малюків.
У результаті реконструкції приміщення колишнього піонерського табору селище отримало ще один, такий необхідний, дошкільний заклад для дітей місцевої громади. 



Ремонтні роботи, закупівля меблів, інвентарю та обладнання загальною вартістю 1,7 млн. грн. здійснена протягом 2012-2014 років у рамках проекту № HUSKROUA/1001/044 «Діти – наше майбутнє: нова хвиля у дошкільній освіті Карпатського регіону» за фінансової підтримки Європейського Союзу в рамках Програми транскордонного співробітництва Європейського Інструменту Сусідства і Партнерства Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2007-2013 рр., 

Рахівської районної ради та адміністрації, Великобичківської селищної ради, а також співвиконавців проекту і місцевих підприємців – ТОВ «ВГСМ». Мета спільного проекту – підвищення якості дошкільної освіти у багатонаціональних прикордонних регіонах через розвиток транскордонних мереж дошкільних установ у Карпатському регіоні.

Довгоочікуваний дошкільний заклад розрахований на 50 дітей. Перша різновікова група для дітей від 4 до 6 років почне працювати вже з 1-го липня 2014 року (35 дітей), а друга – для трирічних малят (15 дітей) запрацює 1-го серпня 2014 року.
Гостей приймали господарі новозбудованого об’єкту Великобичківська селищна рада та селищний голова Зеленко Одарка Дмитрівна, та провідний виконавець проекту місцева громадська організація «Зірочка».



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp