Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Організатора атаки в Тегерані вбито - розвідка

11 червня 2017 р., 20:51

Убитий підозрюваний був і організатором, і головним командиром атак у столиці Ірану.

Міністр розвідки Ірану Махмуд Алаві заявив, що іранські силовики вбили організатора нападів у Тегерані, у результаті яких загинули 17 осіб, повідомляє "Радіо Свобода".

За словами глави Міністерства розвідки, убитий підозрюваний був і організатором, і головним командиром тих атак.Раніше, в суботу, в Ірані повідомили про затримання ще не менше семи підозрюваних у сприянні призвідцям нападів.У п'ятницю в Ірані повідомляли про затримання за підозрою у зв'язку з нападами ще 41 людини в різних регіонах країни. Цих затриманих назвали "агентами" екстремістського угрупування "Ісламська держава", яке взяло на себе відповідальність за напади.

Також у п'ятницю в Тегерані відбулася масова, за участю десятків тисяч людей, траурна церемонія прощання і похорони загиблих.У середу в центрі Тегерана, в будівлі парламенту, і на південній околиці міста, біля мавзолею аятоли Руголли Хомейні, засновника сучасного ісламського режиму Ірану, майже одночасно сталися два напади із застосуванням автоматичної зброї і вибухових пристроїв.Силовики ліквідували нападників, деякі підірвалися самі, кількох тоді ж затримали. У результаті нападів загинули 17 осіб: двоє охоронців, десять адміністративних працівників і п'ять цивільних, поранено було 52 людини.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp