Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Зсуви в Бангладеш забрали життя 60 осіб

13 червня 2017 р., 22:06

У деяких районах країни немає електрики та мобільного зв'язку.Сильні зливи, що впали на Бангладеш, привели до зсувів.

У результаті не менше 61 людини загинули, десятки пропали безвісти.

Місцева влада побоюється, що кількість загиблих може істотно зрости. Рятувальники зараз намагаються дістатися до затоплених районів і ліквідують наслідки зсувів. У деяких районах країни немає електрики та мобільного зв'язку.

"Коли дощі нарешті припиняться, ми зможемо зрозуміти масштаб руйнувань і визначити, які відновлювальні роботи нам будуть потрібні", - повідомили в департаменті з ліквідації наслідків природних катаклізмів.Кілька людей загинули в окрузі Рангаматі недалеко від кордону з Індією, після того, як їх будинки виявилися похованими під завалами. Серед загиблих - п'ятеро військових, які розчищали дорогу в Рангаматі від наслідків катаклізму, коли стався ще один зсув.Порушено рух транспорту у столиці країни місті Дакка і в головному портовому місті Читтагонзі.Період мусонів у Бангладеш триває з червня по вересень. Зсуви, викликані зливами, нерідко стають причиною загибелі людей. У 2007 році близько 130 людей загинули в результаті зсуву в Читтагонзі.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp