Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Україна вимагала від Росії видати екс-командира столичного "Беркуту"

14 червня 2017 р., 11:35

Який засвітився на розгоні мітингу в Москві

Генеральна прокуратура України направила запит до Російської Федерації щодо видачі колишнього командира київського “Беркута” Сергія Кусюка, але досі не отримала від російської сторони відповіді. 
Про це повідомили УНН у Генеральній прокуратурі України.

“Якраз по Кусюку (екс-командиру столичного "Беркута" Сергію Кусюку — ред.) РФ відповіді ще не надала”, — повідомили у ГПУ. У прокуратурі додали, що надсилали запит до Росії щодо видачі екс-керівника столичного “Беркута”.

Нагадаємо, під час зачистки антикорупційного мітингу в Москві 12 червня присутні журналісти помітили чоловіка, схожого на колишнього командира київського “Беркута” Сергія Кусюка. Цією інформацією почали ділитися представники ЗМІ у соцмережі Тwitter. 

Як повідомляв у лютому 2017 року керівник Департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України Сергій Горбатюк, що їхнє відомство направило запити про екстрадицію щодо 21 екс-беркутівця. За його словами, прийшли відповіді, що 12 осіб отримали громадянство Російської Федерації, двоє з них — право на тимчасове проживання.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp