Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

УжНУ першим з українських вишів підписав договір про партнерство з турецьким університетом

16 червня 2017 р., 13:22

У місті Кіліс

У четвер, 15 червня, проректор УжНУ з науково-педагогічної роботи і міжнародних зв’язків Мирослава Лендьел провела робочу зустріч з проректором університету м. Кіліс (Туреччина) професором Назімом Шекероґлю.

Обговорено питання можливості налагодження співпраці між університетами Ужгорода і Кіліса в освітній та науковій сферах, що передбачає обмін студентами та академічними кадрами.

Підсумком зустрічі стало підписання протоколу про співпрацю між університетами за програмою академічної мобільності MEVLANA, розробленою Радою вищої освіти Турецької Республіки. Проект передбачає обмін студентами і викладачами за напрямами: педагогіка, філософія, історія, мови і філологічні науки (англійська мова), архітектура, міське і регіональне планування (землевпорядкування), бухгалтерія, фінансовий менеджмент (фінанси), ділове адміністрування, менеджмент (глобальна економіка), інформатика, обчислювальна техніка (інформаційні технології), хімія, сільськогосподарські науки.

Обговорено можливості спільної участі та організації низки наукових конференцій та семінарів, обмін викладачами і студентами та проведення спільних досліджень у сфері соціології та міграційних процесів.

Ужгородський національний університет став першим партнером турецького університету у м. Кіліс серед українських вишів.





Інформаційно-видавничий центр УжНУ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp