Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Воловецькі підприємці жахаються першим рахункам за газ!

30 червня 2014 р., 16:56

Добре, ща надворі літо. Поки не пізно, за літо перейду на дрова, то ж може й виживу.

Воловецьким підприємцям прийшли перші рахунки за газ за новими тарифами. Коли підрахували – жахнулися: тисяча кубів коштує понад 6200 гривень! Навіть зараз, коли блакитне паливо витрачається тільки на приготування їжі та підігрів води з такими сумами вже не можна миритися, а що буде восени та взимку – страшно собі навіть уявити!

«Газ – за шаленими цінами, з якими ні одне підприємство не зможе розвиватися. Про який підйом економіки ми говоримо, якщо в затратах на виробництво енергетична складова становитиме більшу частину? Хто це витримає і як далі планувати діяльність?» – жахається мешканець - приватний підприємець, власник невеликого кафе в центрі селища.

Чоловік просто шокований рахунком за газ. А про те, які рахунки приходитимуть восени-взимку за опалення – страшно навіть уявити. Підприємець каже, що він розуміє, що в ціні закладена сума з ПДВ, але коли він те ПДВ поверне? По закінченні місяця і невідомо як? А ще й за газ треба сплатити наперед аванс – так і до банкрутства недалеко.

Добре, ща надворі літо. Поки не пізно, за літо перейду на дрова, то ж може й виживу.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp