Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

План Порошенка щодо Донбасу: з'явилися подробиці

19 червня 2017 р., 09:33

ЗМІ опублікували план щодо реінтеграції окупованої частини Донбасу.

Видання Коммерсант з посиланням на джерела у Верховній Раді повідомило, що на розгляд парламенту вже цього тижня може надійти план з реінтеграції Донбасу, коли Порошенко буде перебувати з візитом у США.

За даними джерел газети, замість антитерористичної операції в прифронтових районах Донецької і Луганської областей хочуть ввести воєнний стан.

Це означає перехід управління територіями від Служби безпеки України до армії, що "дозволить більш оперативно і ефективно здійснювати оборонні та евакуаційні роботи, якщо виникне така необхідність", розповів близький до адміністрації президента співрозмовник газети.

За його словами, під дію положення можуть потрапити Маріуполь, Краматорськ, Слов'янськ, Авдіївка та Мар'їнка.

Крім цього пропонується ввести низку "пільг і послаблень" для деяких контрольованих Україною районів Донецької та Луганської областей і спрощення порядку отримання жителями самопроголошених Донецької і Луганської народних республік пенсій. Автори плану також хочуть збільшити з 50 до 180 кілограмів максимально допустиму вагу вантажів, що перевозяться через лінію розмежування.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp